zaterdag 6 juni 2015

NIEUWE ONTWIKKELINGEN


 • Evenement "Nieuwe kijk op zorg voor kind en gezin"
 • Workshop Verstegen
 • Projecten Zuid Afrika
 • Inzamelen PC's
 • GOLFDAG GECANCELD

Evenement "Nieuwe kijk op zorg voor kind en gezin"

Sinds de laatste blog zijn er nieuwe ontwikkelingen betreffende dit evenement: 
 1. Meerdere sprekers hebben zich opgegeven voor het geven van een lezing
 2. Gesprekken gaande inzake: 
  1. aangepaste reisvakanties
  2. hulpmiddelen voor bij sport
  3. uitgevers voor leermethodes
  4. kleding
 3. Meer standhouders
We zijn nog op zoek naar standhouders.
Nog te huren; stands van 6x3m2, 3x3m2 en een aantal grotere.
Denk aan: coaching, zorgverzekeraars, zorginstellingen, adviesbureaus, muziek, therapeuten (fysio, manuele) etc. Kent u in uw netwerk gegadigden hiervoor, geef het door aan hen.

Tevens zijn we, voor ons team, op zoek naar kandidaten die mee willen helpen/denken om promotie voor de standverkoop. Kent u iemand of bent u het zelf, neem dan contact op met stichtingplay4kids@gmail.com.

Wist u dat de toegang tot dit evenement GRATIS is als u zich hier inschrijft? Anders kost het € 5,00 per volwassene bij entree van de hal.

Workshop Verstegen

Op woensdag 20 mei jl hebben "vrienden" van de stichting een workshop gevolgd bij Verstegen Spices & Sauces. Dit op uitnodiging van Jeroen van der Graaf, creatief innovatief manager.


Projecten Zuid Afrika

Zoals in de vorige blog reeds vermeld is de stichting bezig om diverse instellingen in Zuid Afrika te helpen. 
Zo heeft de stichting hang- en sluitwerk voor deuren mogen ontvangen van Kerkhof Laren. Dit voor de renovatie van het Dimphonyana foster house in Olievenhoutbosch.

Verder is de stichting in gesprek met diverse instanties betreffende opleidingen, zoals kapper-, naai-, manicure- en schilder/stuc opleiding. In dommige instellingen kunnen niet alle kinderen naar het voortgezet onderwijs en aangezien zij wel vaardig met hun handen zijn, zijn deze opleidingen van cruciaal belang. Hier zijn ook materialen voor nodig en de stichting had de golfdag van 16 juni in het leven geroepen om geld hiervoor in te zamelen. Maar helaas .... zie verderop dit blog

Voor één student van New Jerusalem Children's Home, Thembinkosi (Themba) Ivan Mabuza, is de stichting op zoek naar een Apple laptop. Themba is een student die een grafische opleiding gaat volgen en voor deze studie heeft hij deze computer hard nodig. Maar ook software en boeken. Dus wilt u deze student helpen dan kunt u contact opnemen met stichtingplay4kids@gmail.com

Themba Ivan Mabuza

Via Robbert Frank Hagens van 1WE  heeft de stichting een naaimachine in ontvangst mogen nemen die door Madelon Revermann van Hemel-bed beschikbaar was gesteld.

Saar neemt naaimachine in ontvangst van Madelon Revermann

INZAMELEN PC'S

In één van de vorige blogs meldden wij dat Esther Groenewegen - Jonker afgeschreven computers aan het inzamelen was t.b.v. het bomen project. Advocatenkantoor Ploum Lodder Princen te Rotterdam heeft 80 pc's aan haar aangeboden en deze zijn dan ook door Esther en medewerkers van SNEW opgehaald.Nu heeft Esther als doel om dit jaar 1.000 pc's in te zamelen voor dit project. En daar heeft ze al aardig wat reacties op gehad. Er zijn namelijk 2 nieuwe ambassadeurs van de stichting bijgekomen.

Jayden en Simon (niet op de foto want hij was naar bijles) hebben 35 computers verzameld voor de Stichting Play4kids. Dankzij de Eduard van Beinum School die de 35 computers doneerde, konden zij de stichting blij maken met deze hoeveelheid computers, dank je wel Eduard van Beinum!!!


Wilt u Esther ook helpen om haar doel te bereiken dan kunt u contact opnemen met esthergroenewegen@me.com

GOLFDAG GECANCELD

Door te weinig commitment van de wederpartij en weinig inschrijvingen heeft het bestuur van de stichting de golfdag van 16 juni moeten cancellen.
Dat is jammer, want de stichting had namelijk op deze dag een item willen introduceren in de vorm van een Princess trolley met hierin artikelen die door diverse firma's met hoge korting zijn aangeboden. De opbrengst hiervan zou ten goede komen aan het project betreffende de opleidingen.
Voor de verkoop van deze trolley zijn we op dit moment druk bezig om deze op de website te plaatsen. Wordt vervolgd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten