zondag 16 februari 2014

FEESTAVOND 29 januari 2014


Woensdag 29 januari was het dan zover. De viering van het 5 jarig bestaan van de stichting werd gevierd bij Crazy Pianos te Scheveningen. 

Door de mooie opkomst werd deze avond een succes. Mede door de entertainers van Crazy Pianos en door de ludieke optredens van Lou Prince, Ramon van Loon en Raymond Ponte (Hollands Welvaren), Monique Rappa en Froukje Koeckhoven. 
Gedurende de avond werden er ook nog loten verkocht en de opbrengst hiervan was € 705,--. 

De stichting wilt de volgende sponsoren hartelijk danken:
Crazy Pianos, B4B gifts, Muller Visual, Verstegen, Stims Media, Auto Indumij, Lourens, Jim Hoogendorp, VND Neon, Wijnhandel de Paap, Wijnvoordeel, Il Mercato, Crimpert Salm, Willaerts, Olympia Grieks restaurant, Golfpark de Turfvaert, Opelcentrale, Roel Hofman, Voetbal International, The Company Golf Club, George Begemann, Paulien van Aken, De Mariannehoeve, Vibian, Kaat Mossel, ID Golf, Pitch & Putt, Eline de Visser, Toffe shirts, PiramideKrachten, RB, Shoeby Papendrecht, Louisa Perreyn, Steinberger Kurhaus hotel.

Mede door hen is deze avond een groot succes geworden.

Voetbalschoenen Zuid Afrika


Fleur, Fay en Franklin doneren tbv Zuid Afrika
Vanuit Zuid Afrika heeft de stichting een aanvraag ontvangen voor het inzamelen van voetbalschoenen (nieuw en oud) t.b.v. dove en slechthorende kinderen. Dit initiatief komt van mevrouw Tshepiso Mokoena en via deze link komt u meer hierover te weten. Tot op dit moment zijn al diverse voetbalschoenen, ballen, sokken en beschermers aangeboden. Met dank aan Aanzet Werving en Selectie en Scheepswerf Matena (zie foto), Stichting Football Maties, LB Outlet Numansdorp (Astrid Vos) en de voetbalverenigingen die door de stichting zijn aangeschreven. 
De media heeft ook aandacht geschonken aan deze inzameling. Een krantenartikel in het AD/de Dordtenaar en eveneens een live radio interview met Radio Rijnmond.

Golfdag 16 april 2014

Op deze dag zal de jaarlijkse golfdag plaatsvinden en wel op Golfcenter Seve te Rotterdam. Deze dag zal in het teken staan voor het project "Kind in Beweging". Dit project wordt in samenwerking gedaan met Stichting Reikende Hand en John de Wolf. Bedoeling is om een programma te ontwikkelen waardoor kinderen, met een lichamelijke of verstandelijke beperking, aan het sporten raken.
Voor meer informatie over deze dag klik hier

Evenement "Onder de Regenboog" 


De stichting is in samenwerking met PBGZ een evenement aan het plannen. Bedoeling van dit evenement is om kinderen in hun zelfredzaamheid, kracht, geluk en liefde te plaatsen. Meer info volgt later of neem contact op met Saar Houwaart via mail of telefoon.SponsoringDe stichting is op zoek naar sponsoren die hun bedrijf willen profileren met een logo op de auto. Heeft u interesse neem dan contact op via mail of mobiele nummer 06 52451600.WEBWINKEL

De stichting heeft op haar site een link gemaakt naar een webpage waar bedrijven kortingen aanbieden en hierdoor de stichting opbrengsten van genereert. Wilt u als bedrijf ook hierop vermeld worden en zo een koppeling met de goede doelen wilt hebben, neem dan contact op.

OPMERKING

In de goodie bag die u tijdens de feestavond heeft ontvangen zit een coupon bij van RB Papendrecht. Op deze coupon staat helaas een foutieve datum van 31 maart 2013. De coupon is echter geldig tot 31 mei 2014 met vermelding van Stichting Play4kids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten