zondag 29 september 2013

Wat geweest is gedurende de zomermaanden.......HIGH TEA opbrengst:De High tea van 23 juni jl. bij de Heeren van Slydregt heeft een bedrag van € 122,75 opgeleverd voor de Semonkong en Pulane child centers in Lesotho. 
De stichting wilt de deelnemers aan deze High tea hartelijk bedanken.


Inzending van Twitteraar:


"Hallo, ik ben Marrigt van der Valk. Ik ben geboren in Indonesië, Jakarta. Toen ik 10 weken oud was ben ik geadopteerd door een fries gezin uit Zwaagwesteinde en ben daar ook opgegroeid.

Vroeger zei ik altijd al: “Later als ik groot ben, dan zou ik graag kinderen in Zuid-Afrika willen helpen.” Ik zou dan een schooltje willen bouwen of zo. Zij een kans bieden, die ik ook heb gekregen. Om hen de basis dingen te leren. Ik zou met ze spelen, met een lekke bal gaan voetballen. Voetballen in het rode droge zand, wat op zou gaan stuiven als je erover heen rent. Muziek maken en samen dansen. Dan zie ik die donkere kinderen voor me met hun spierwitte tanden als ze lachen. Ik zag dat al helemaal voor me.

Sinds een paar jaar ben ik actief Twitteraar. Ik kom hier de meest bijzondere mensen tegen. Mensen die mij inspireren of die ik inspireer, doordat we dingen met elkaar delen zoals kennis of motiverende quotes. En zo kwam ik in contact met Stichting Play 4 kids. Ik las de site en zag wat voor mooie dingen Robert en Saar voor kinderen in Zuid-Afrika betekenen, maar ook voor de kinderen in Nederland die tussen wal en schip vallen. Ik had gelijk het gevoel dat ik iets voor deze stichting wilde betekenen. Zij kwamen niet zomaar op mijn pad terecht.

Ik nam contact op met een goede vriendin Els Boek tevens eigenaresse van C1000 Zuiderburen te Leeuwarden. Ik vroeg aan haar of zij mij wilde helpen en we bedachten samen een plan. Ik mocht van haar een aantal non-food producten verkopen in de winkel en aandacht schenken aan de Stichting. Een deel van de opbrengst, mocht ik doneren aan de Stichting. Naast de verkoop had ik een collectebus gemaakt, waarbij de klant, vrijwillig een bedrag mocht doneren. De klanten reageerden erg enthousiast en heb na 1,5 dag een bedrag van €225,- opgehaald. Erg blij dat ik in samenwerking met C1000 Els Boek dit bedrag mocht doneren.

Ik wens de Stichting Play 4 kids nog heel veel mooie liefde- en succesvolle projecten toe. Zij die aandacht en liefde geven aan kinderen. Liefs Marrigt"

Lieve Marrigt, bij deze wilt de stichting jou en Els Boek hartelijk bedanken voor deze mooie geste. Het bedrag zal worden besteed aan het aanschaffen van zaden voor het beplanten van een akkerveld bij een schooltje in Swaziland.

HILLE:

Op 20 september was het eindelijk zover. Toen werd het boek ‘Hille’ gepresenteerd.

Norma G. Sijthoff heeft dit boek in samenwerking met Guido Bindels en in opdracht van Hille geschreven.Het is het levensverhaal van een bijzondere man, een jongen met het Downsyndroom, die begin dit jaar zijn leven op aarde verruilde voor wat hij zelf ‘het vrije wonen op zijn wolk' noemde.


Vanaf heden overal te koop, maar beter nog gewoon rechtstreeks bestellen via: http://webshop.elikser.nl/catalogsearch/result/?q=hille
Je steunt er een bijzonder goed doel mee, namelijk Stichting Reikende Hand, die als doel heeft meer mogelijk te maken voor mensen met een beperking.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten