vrijdag 28 juni 2013


Golfdag 23 mei 2013

Ondanks de lage opkomst is deze dag toch een groot succes geworden. Door de opbrengst kan de stichting het beoogde doel bewerkstelligen, nl. 15 kinderen met begeleiding op vakantie sturen naar een Landal Greenpark. De deelnemers hebben kunnen genieten van een heerlijke oester die door de Oesterkoning werd aangeboden. Deze werden met plezier verorberd.Helaas is dit maar een korte impressie, aangezien vele foto's door een crash vernietigd zijn.

Later dit jaar zal er weer een golfdag worden georganiseerd. Via de bekende kanalen (facebook, twitter en dit blog) zal u op de hoogte worden gehouden.


High tea 23 juni 2013


De opbrengst van deze high tea komt ten goede aan de Semonkong en Pulane Child Centres in Lesotho. Mede door samenwerking met Patrick Baanen, manager van Heeren van Slydregt en tevens voorzitter van deze centers, kan er een gelddonatie naar deze centers worden overgemaakt.
Voor de projecten in Zuid Afrika en Swaziland zijn op dit moment de mensen lokaal druk bezig en bij de volgende blog zal u hierover meer ingelicht worden.

19-6-2009  / 19-6-2014

Op 19 juni 2014 zal de stichting 5 jaar bestaan. Om dit lustrum te vieren zijn we op dit moment druk bezig met de voorbereidingen.

We willen graag een aantal goede doelen met betrekking tot kinderen in deze feestvreugde mee laten vieren. Heeft u een goed idee, meldt ons dat via de gebruikelijke kanalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten