dinsdag 11 december 2012

Wat heeft 2012 gebracht ......


2012 is voor de stichting een mooi jaar geworden. De beoogde doelstellingen zijn grotendeels gerealiseerd en/of in ontwikkeling. 

In Nederland:
  1. Hulp geboden aan 20 gezinnen met kinderen. Dit houdt in: inzichten gegeven om hun leven op het goede spoor te zetten. Mede met behulp van overige professionele instanties.
  2. Een leuk uitje georganiseerd voor 33 kinderen met gezin naar Ouwehands Dierenpark te Rhenen en Plopsaland.
  3. 2 golfdagen georganiseerd op de golfbanen de Turfvaert te Rijsbergen en de Pettelaar te Den Bosch. 
  4. Het opzetten van een medisch digitaal systeem. Deze is nog in ontwikkeling en op dit moment is de stichting bezig om veiligheidssleutels binnen dit systeem aan te passen.
  5. Het realiseren voor het uitbrengen van het magazine en organiseren van een 2 daags evenement in het kader van Kind en Gezin. Deze 2 projecten zullen in samenhang in 2013 gerealiseerd te zijn. 
  6. De stichting is voor promotie besproken in het RTL programma LifestyleXperience.
  7. De stichting is bezig om in samenwerking met diverse artiesten, in zowel binnen- als buitenland, een cd/dvd uit te brengen. De opbrengsten komen ten goede aan de stichtingen die gekoppeld zijn aan de deelnemende artiesten. Hierdoor kunnen kinderen over de gehele wereld geholpen worden.
In Swaziland:

Dennis Masina

Het opzetten van een voetbalacademie in dit land. De stichting werkt hierin samen met Dennis Masina (profvoetballer uit Swaziland en spelend in Zuid Afrika bij Mpumalanga Black Aces). Beoogd wordt om dit project in 2013 te realiseren. Meer info volgt later via dit blog.


Overig:


Verder heeft de stichting in dit jaar nieuwe ambassadeurs mogen verwelkomen  en wel Opera Familia. In 2012 en 2013 is Opera Familia op concerttour in Nederland en de stichting is daar ook bij aanwezig.

In 2012 is de stichting ook koppelingen en samenwerkingen met andere stichtingen aangegaan t.w. 
Deze maand is de stichting ook vermeld in het Papendrecht Magazine.


DANK DANK DANK

De stichting bedankt alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs etc. voor het realiseren van bovenstaande activiteiten in 2012.  


Stichting Play4kids wenst U
Geen opmerkingen:

Een reactie posten